Menu


 Inspireer jij onze studenten?

Bij ROC West-Brabant help je jongeren groeien

Ben je op zoek naar een baan in het onderwijs? Wil je jongeren helpen een vak te leren, waarmee ze een baan vinden die bij ze past? Op de VMBO-scholen en MBO-colleges van ROC West-Brabant werken we hard om onze studenten hierbij te ondersteunen. Als docent krijg je veel ruimte om je functie zelf in te vullen. We vertrouwen op jouw ervaring en expertise als inspiratie voor onze studenten. Onze scholen staan dicht bij de beroepspraktijk. Als docent sta je dus niet alleen voor de klas. Je hebt contact met het bedrijfsleven, je doet stagebezoeken en je verzorgt praktijklessen. Het zien groeien van jouw studenten geeft energie. Dát is wat ons vak zo mooi maakt! Tijdens de schoolvakanties heb je vrij. Hierdoor is er een goede werk-privébalans voor de medewerkers van ROC West-Brabant.

Hoe solliciteer je?

Solliciteren bij ROC West-Brabant in 3 stappen.

Vind een vacature

Bekijk nu de openstaande vacatures bij de scholen en colleges ROC West-Brabant!


Over ROC West-Brabant

ROC West-Brabant is de grootste beroepsonderwijsinstelling in West-Brabant met 2500 medewerkers. Onze scholen en colleges bieden praktijkonderwijs, vmbo en mbo voor 22000 studenten en leerlingen en we zijn sterk verbonden met het regionale werkveld. Voor werkenden en afgestudeerden bieden we bij- en nascholing in het eigen vakgebied.

ROC West-Brabant verzorgt het overkoepelende bestuur en toezicht over de scholen en colleges. We zorgen voor beleidsontwikkeling en administratie zodat de medewerkers op de scholen hun handen vrij hebben voor hun primaire activiteit: goed onderwijs verzorgen.